humanistka w kuchni
piątek, 15 kwietnia 2016
Koktajl z mango i ananasa
Szybki koktajl z mango i ananasa to idealne źródło witamin i fajny początek dnia.
pół mango
pół ananasa
pół szklanki mleka kokosowego
pół szklanki mleka sojowego
Zmiksować wszystkie składniki razem. Podawać schłodzony.
2 komentarze:
Małgosia i Piotr
17 kwietnia 2016 11:13
Musiał być pyszny :)
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
humanistkawkuchni
21 kwietnia 2016 17:39
Był ;-)
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Musiał być pyszny :)
OdpowiedzUsuńBył ;-)
OdpowiedzUsuń